18. март 2013.

Dobila sam poklon :)))

Ne mozete da zamislite kako sam se obradovala kada sam ugledala kovertu koju mi je poslala Sandra sa bloga KO TO TAMO...
Sa zarom malog deteta sam vadila iz koverte jednu po jednu stvar i za svaku je bila reakcija WAAAAUUUUUU :) a i svi prisutni su tako reagovali.Mislim da nema nista lepse nego kada gledas radove tako neke drage osobe koju uopste  ne poznajes,ali ipak se mi svi preko ovih nasih blogova i dobro upoznajemo i lepo druzimo.Ovakav Sandrin gest to sve samo jos vise potvrdjuje.
Odusevila sam se svim  Sandrinim  rukotvorinama,sve je tako lepo odradjeno,pedantno,ma nemam reci,i zaista mislim da je neciji rucni rad najlepsi poklon za svaku osobu,jer ti njim poklanjas i neki deo sebe.Svakom bih preporucila da svojoj dragoj osobi kupi nesto ovakvo,to je zaista divan poklon :)
Ne mozete da zamislite kako mirisu ovi Sandrini sapuni,na lavandu,na cimet,na dusu :)Kako je sve upakovano,pa stavljeno srculence....
Evo pogledajte sami :)


  

12 коментара:

  1. Bojana, baš si dobila super poklon, zavidim ti :D U potpunosti si u pravu kada kažeš da nema ništa ljepše nego kad dobiješ poklon koji je urađen sa toliko ljubavi i pažnje. Ja volim i sama sebe obradovati radovima drugih kreativaca širom planete. Već imam malu kolekciju koja iz dana u dan raste ;) A, sada odoh da pogledam Sandrin blog ;) Lijep pozdrav! <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Poklon je fantastican,ulepsao mi je ceo dan,samo gurkam one predmete,mirisem sapune,Super :)))

      Избриши
  2. Ovo izgleda čarobno! Zaista poklon sa dušom, kao što ti reče. Ja, takođe, jako volim ručno pravljene sapune. Pa još kad su ovako lepo spakovani i ukrašeni i poslati s ljubavlju - e, pa, nema ničeg lepšeg! Uživaj u njima :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bas uzivam,odusevljena sam,vec je svaki dobio svoje mesto a razmisljam sta cu sa sapunima,da li da ih sebicno cuvam ili koristim? :))Bas je dilema :)

      Избриши
  3. E,ja se baš potrudila da postanem populana:))) Šalim se malo,ali ne šalim kad kažem da me raduje što sam te obradovala.
    To su samo male,malecke sitnice koje sam poslala na nekoliko adresa a u skladu sa odlukom da te sapune "blogerski" podelimo jer imam utisak da smo ih zajedno pravile u onoj mojoj "sapunici" ;)
    "Čuvaj" sapune još neku nedelju(najbolje neupakovane),ne fali im ništa da još malo sazrevaju,pa ih onda koristi i ne brini što se troše;) To mi je jedan od početničkih hekleraja,nekako sam ih u mislima povezala sa tvojim kaktusima,a ti možeš da ih ugradiš i u jastuče ili kako već rešiš...:*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. :)))Nadam se da ces nam otkriti i tajnu od cega su ti oni srcici,mnogo su lepi,svidja mi se masa od koje su :)

      Избриши
    2. Vidi post CP i cvetići...iz juna prošle godine;)

      Избриши
  4. Predivni pokloni, Sandra je stvarno zlatna, sve je tako lijepo zapakirala i napravila, vidi se da je sve napravljeno sa velikom pažnjom, nema lijepšeg poklona od takvog:)

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман18. март 2013. 21:53

    Prekrasne poklone si dobila, raduj se i uzivaj u njima. Lijep pozdrav, Sonja.

    ОдговориИзбриши
  6. Jaoo, bas lepo. TO je divan osecaj i za onog ko daje i za onog ko prima! Divno.

    ОдговориИзбриши
  7. Predivno je to što čovjeka mogu obradovati sitnice, a to govori mnogo o tebi kao osobi. Mada ovo nisu samo sitnice, ovo su prave male vrijednosti i potpuno razumijem što si u nedoumici rabiti ili ne rabiti sapunčiće...često i ja tako čuvam neke stvari koje su za uporabu jer mi ih je žao potrošiti :) POzdrav!

    ОдговориИзбриши