14. јануар 2013.

Sara Kej vam salje najlepse zelje

Ovaj mejl saljem svim dragim ljudima,da ova godina bude jos bolja od prethodne,i da ulazemo jos vise rada da bi dobili bolje rezultate:)









20 коментара:

  1. Mejl stigao.
    Hvala savršenoj Sari za lepe želje!:)
    Pozdrav za Bojanu!:)))

    ОдговориИзбриши
  2. Nemam riječi Bojana! Svaki tvoj uloženi trud se isplati! Sara je prekrasna (kao i sve do sada). Hvala na lijepim željama. I tebi uspješnu i bolju godinu!

    ОдговориИзбриши
  3. Stvarno predivno, koliko truda treba u ovo uložiti, stvarno rezultat je odličan :D
    Također i tebi sve najljepše želje :D

    ОдговориИзбриши
  4. Hvala, Bojana, i ja tebi želim da ovo bude godina za pamćenje i to na svim poljima.
    Tvoja Sara me kao i uvek ostavi bez reci, kazi mi samo koliko je ovde trakica utroseno? Salim se, ne moras, ali je ocigledno da je puno truda, vremena i ljubavi ulozeno, sto se, naravno, na kraju uvek vrati. Verujem da se osmehnes svaki put kad pogledas svoje Sare.

    Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  5. Jao, Bojana, što je ovo lepo! Pa ova Sara Kej ti je predivna! Kombinacija boja me oduševljava, obožavam zeleno i crveno zajedno.
    A što se Nove godine tiče, ona je tebi, sudeći po ovoj Sari, odlično počela:) Nadam se da će isti slučaj biti i sa nama ostalima:)

    ОдговориИзбриши
  6. Ajme,ajme,ajme...Ovo ti je savršeno..Pa to je sve quilling!!!Svaka ti čast i pohvala:) Oduševila si me ...Divim se ideji i upornosti motanja..I sve je tako savršeno...Ti si velemajstor motanja!!!

    ОдговориИзбриши
  7. ova je Sarah stvarno posebna, koliko detalja, a svi od papirića! vidi se da je uloženo i vremena i volje i ljubavi, savršena kombinacija!

    ОдговориИзбриши
  8. Hvala svima na lepim komentarima:)))Uobrazicete me :)))

    ОдговориИзбриши
  9. Boze, boze, ovo je zaista neverovatno! Malo je reci-svaka ti cast! Ne znam sta bih rekla za ovakvu divotu, krasotu, kreativnost i strpljenje osim-samo tako nastavi!

    ОдговориИзбриши
  10. Is this yarn that you have used? Very nice! :)

    ОдговориИзбриши
  11. imaš blog nagradu kod mene

    ОдговориИзбриши
  12. Prvo pomislih,ne ovo nije quilling!!Nemam reči!Bar ne nekih pametnih;))Srećno i na dalje sa tvojim umećem!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Svaka cast BOJANA!To je KREATIVNOST!Ali i bezgranicna ljubav i strpljenje.Zelim ti mnogo uspeha kako bi realizovala sve ono sto te cini srecnom i zadovoljnom.A na prvom mestu,zelim ti dobro zdravlje i ljubav .Hvala.:)))

      Избриши