05. децембар 2012.

Retrospektiva

Jos malo pa kraj godine,vreme je za sabiranje plodova.Sto se tice samog rada,spontanost i sloboda izraza dolaze same po sebi.Uzimajuci u obzir sve okolnosti svakodnevnice,koje mogu cesto da zaustave stvaranje,stalno iznova bivam obnavljana snagom vere.
Zelim da vam u nekoliko kolaza pretstavim radove iz proteklog perioda,u nameri da se nastave i u sledecoj godini.Nadam se dragi posetioci i prijatelji ovog bloga da  nam nova godina donosi jos veca i  prijatnija iznenadjenja.
 

7 коментара:

 1. Kako je lepo videti ovako,sve zajedno,pa prosto ne znam sta mi se vise svidja.Setam dole-gore,sve mi je lepo,retrospektiva ti je uspela u potpunosti:)
  Samo napred!!

  ОдговориИзбриши
 2. Wow, svaka čast, oduševljena sam tvojim radovima :)

  ОдговориИзбриши
 3. koliko krasnih radova, Bojana! čestitam na umijeću! i veliki pozdrav :D

  ОдговориИзбриши
 4. Kako je lepo kad se posle dugotrajnog i napornog rada svedu racuni i pogledaju rezultati, a iza tebe stoji gomila izuzetnih radova. Možeš da budeš zadovoljna proteklom godinom, a ja ti želim da ti iduća bude još bogatija:)

  ОдговориИзбриши
 5. Lepo, nema šta. Okreneš se iza sebe, gomila lepih radova,pogledaš ispred sebe-Nova godina, gomila ideja... Ima li nešto lepše za jednog kreativca?

  ОдговориИзбриши