26. децембар 2012.

Jos vencica:)

Kako vam se dopadaju ovi detalji,gomilu jos stvari zamisljenih nisam ostvarila,sto zbog prehlade,sto zbog manjka vremena,i ako se kod mene uglavnom stvari desavaju u pet do dvanaest.
Mislim da cu ovaj post jos dopunjavati slikama,mnogo mi je interesantna ideja da menjam i dopunjavam stare postove,a interesantno je i onome koji cita i vrati se vise puta na istu stvar.
 




secate li se ovog srca od testa?


8 коментара:

  1. Dobrodosla u klub "pet do dvanaest"!:))
    Vencic gde su pecurke,crvena masna i suvo cvece oko granja ne diraj,extra je takav!
    Cekam ostale vencice i brzo ozdravljuj!!!

    ОдговориИзбриши
  2. vjenčići siu stvarno divni a općenito uvijek se nešto radi pet do dvanaest takva sam i sama ponekad :D

    ОдговориИзбриши
  3. Vjenčići su krasni! Baš onako lijepo prirodni sa preslatkim detaljićima!

    ОдговориИзбриши
  4. Baš su ti divni venčići i nekako ne mogu da odlučim koji mi se više sviđa. Na prvi pogled bi to bio ovaj sa crvenom mašnom (gde li samo pronašla ovako lepu traku sa srcima), zbog tih dominantih crvenih detalja. Međutim, kad se malo više udubim ovaj drugi mi je nekako uzbudljivji. Sam venčić je rustičan i pomalo "grub", dok je samo srce tako nežno i suptilno. I upravo taj spoj suprotnosti mi se jako dopada. Možda bi se sve to bolje videlo da je fotografisano na svetloj i jednobojnoj pozadini.

    ОдговориИзбриши
  5. Da, bas su preslatki. Slazem se za belu pozadinu, i ja stalno koristim svetlo jer se na svetlijoj podlozi svakako sve bolje vidi. Pozz

    ОдговориИзбриши