21. октобар 2012.

Sara Kej

Sigurna sam da svi volite Saru Kej,ona je bila popularna,ali i danas izlaze razne knjige sa njenim likom.Sve me fascinira kod nje,od njene odece,koja je puna karnerica,tackica,sesirica,iscepanih farmerica,velikih seljackih cipela,kratkih kosuljica,do njenog zivotnog okruzenja koji je seoski,pa odrastanje sa zivotinjama,pa ta finoca u ponasanju,a o crvenim obrascicima da i ne govorim.Kada vidim neke danasnje lutke prosto mi bude lose.
Moj skromni,prvi pokusaj da uradim Saru,ovo je tek pocetak:)



 

22 коментара:

  1. Obožavam Saru Kej, još imam te sličice, a volim i Meri Popins. To su likovi mog detinjstva.

    ОдговориИзбриши
  2. Jooj, što je lepo! Baš mi se dopada! Kao i svi ostali, mogo volim Saru Kej, ali mi se još više dopada zbog ovog tvog načina na koji si je napravila.
    Pa još kaže "skomni pokušaj"...Ma, ovo je sjajno!

    ОдговориИзбриши
  3. Prvi pokusaj? Pocetak? Pa ovo je savrseno! Svaka cast..vreme je da pokrenes neki biznis u vezi toga, ozbiljno

    ОдговориИзбриши
  4. Vau... Slobodno se smatraj majstorom! Prelepo je! Ja već godinu dana imam te trakice za quilling, ali se ne usuđujem da pokušam. A što se tiče Sare Kej - drago mi je što ponovo postaje popularna, volela sam je.

    ОдговориИзбриши
  5. Tvoja Sara Kej je lepsa od originala!!!Drago mi je sto si je vratila iz zaborava:).Probaj da vratis ovako lepo jos neki lik,vecina sadasnjih nisu bas prijatni za videti...Pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E pa ovo je bas veliki kompliment:)))Hvala puno,jos uvek mi je Sara u mislima,videcemo dalje:)))

      Избриши
  6. divno!! Čitam tvoj post i mislim si 'pa što je tu skormno?!' - svaka čast na strpljenju i volji za rolanje ovoliko papirića! Svjetski si odradila posao!

    ОдговориИзбриши
  7. Koliko sam ja divnih radova i postova propustila dok sam malo odsustvovala, sad sam sve nadoknadila, ne brini :-)
    Nego reci mi, koliko ti je trebalo vremena da napravis ovo remek-delo? I ja imam zelju da napravim ovako neku slikicu ali nemam hrabrosti da zapocnem. Mnogo je slatko i majstorski odradjeno, ali od tebe ne ocekujem nista manje.

    ОдговориИзбриши
  8. Meni je trebalo par dana zato sto sam ja lenjivica,inace da radis jedno radno vreme,mozda dva-tri dana,ali opet to je sve individualno.Samo ti probaj,mora da ispadne dobro,videces kad pocnes da radis sve ide samo od sebe.Hvala na lepim komplimentima:)))

    ОдговориИзбриши
  9. Pogledam tvoj blog kad ti već imaš Saru ,divna je bravo za ovakav rad.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Draginja,imam neke jastucice sa likom Miki Mausa koje je jos moja baka vezla,to mnogo lepo izgleda pa cu jednom prilikom da to objavim,tako da mi se dopala tvoja ideja da izvezes Sarin lik.Pozdrav

      Избриши
  10. Draga Bojana tek sam sad slučajno našla da si uradila ovu lijepu Saru Kej. Svaka čast! Fantastičan rad! Nadam se da ćeš uraditi još ovih slika sa motivom Sare, ja bih rado da mi jedna doputuje u Sarajevo ;)

    ОдговориИзбриши