24. септембар 2012.

Nasa lepa Srbija

Imala sam srecu da u dva dana posetim prelepe krajeve Srbije,i ne znam sta bi me vise odusevilo od ovih divnih planina,suma punih vode,zivota,boja...A tek onaj divni planinski vazduh,tako da ako nekom manjka energije,ovo su mesta za akumulaciju."Sve si premudroscu stvorio"
Stanca,iznad Bogutovca





Sume iznad Vrnjacke Banje




A dozivljaj je upotpunilo divno drustvo i vruca jagnjetina :)))

5 коментара:

  1. Carobno!
    Predivna je ova nasa Srbija. Pravi raj na zemlji. Kad god vidim ovakvo nesto ja osetim radost, ali se istovremeno osetim i nesrecno, jer uvek pomislim na nasu bahatost i neodgovornost prema ambijentu u kom zivimo. Ne znam cime smo zasluzili ovoliku lepotu. Valjda nas Bog mnogo voli...

    ОдговориИзбриши
  2. Bas tako,mogao bi da se napravi jos jedan post o bacenom djubretu,staroj beloj tehnici,stoci,kanalizaciji,i to sve u jakim bioloskim rekama,zbog cega je biljni i zivotinjski svet na umoru.Ali dobro,ovo je lepsa strana nase lepe zemlje.

    ОдговориИзбриши
  3. U ovom prvom kanjonu,reci Lopatnici ili Tolisnici ima potocne pastrmke,bala prelepa pegava riba,pa vi vidite koje je to bogatstvo.Nazalost jedno vreme je bila pred istrebljenjem zbog nemilosrdnog izlovljavanja.

    ОдговориИзбриши
  4. Pa, evo i mene kod tebe. Da vidim ja ko to meni ostavlja onako divne komentare! Da, Srbija je prelepa..mi to zaboravljamo, a mnogo toga i ne znamo. A Vrnjacka Banja je zaista prelepa, bila sam u maju i volela bih, kad prolazimo kolima kroz neki kraj ili mesto, da malo zastanemo, a ne samo da projurimo. Steta

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da,najlepse je odvojiti po jedan ceo dan,recimo za ovakav kraj,pa na tenane,upijas svako drvce,svaki metar zemlje:)))

      Избриши