6. јул 2012.

Vruce,vruce !!!

Napolju je jako vruce,ali ne odustajem od rada,trazim,isprobavam,eksperimentisem.Ali,najmilije mi je ono sto uspem da napravim a da me je to kostalo samo rada i zivaca a ne preskupog repromaterijala.Ovih dana su aktuelni sabloni pa pokusavam da ih sama napravim.Sta reci sem da imam zivce kao konopce :))Naprimer,seckajte samolepljivu foliju u najrazlicitije oblike i eto vama divnih sablona.Evo kako je to kod mene ispalo.I jos neke kutijice,skrinjice koje su nastale na 36 C :)





4 коментара:

  1. Bojana, hvala ti na divnim komentarima koje si ostavila na mom blogu. Bas su me dirnuli. Odmah sam pohitala kod tebe u uzvratnu posetu.
    Moram da priznam da me je tvoj blog zaista obradovao, jer ja takodje veoma volim sve te sitne stvari, koje, cini se, nisu bas neophodne za zivot, ali bez kojih bi on bio prilicno prazan. Volim kutije, krpice, cajnike, dugmad, trake, konce, volim da sijem, da pletem... Volim da pravim raznorazne drangulije isto kao sto volis i ti, i mogu ti reci da ti to bas ide od ruke. Ove kutije su tako ljupke. Narocito mi se dopada ova crvena sa tufnama - predivna je.
    Moglo bi ovde stosta da se nauci od tebe.
    Srdacan pozdrav.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. hvala,nadam se da ce nas Dalibor jednom i upoznati,pa cemo nasiroko o svemu ;veliki pozdrav

      Избриши
  2. Odlična ideja za šablone :) a kutijice su predivne :))

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala Mici:)))Ova prva zelena je radjena tako,samolepljivom tapetom,a i ova tufnasta,napravim komfetice,pa ih polepim,pa onda ofarbam kutijicu,i na kraju samo odlepim tackice:)

    ОдговориИзбриши