31. март 2012.

Cetvrtaci uce da quillinguju :)

Moja sestricina Mina se hvalila u skoli kako njena tetka pravi svasta od papira :))) i naravno,njena uciteljica Aleksandra nije imala kud :))) kaze dovedi tetku da nam odrzi jedan skolski cas.Moram reci da sam imala po malo tremu,nije to ni malo jednostavan posao a deca su iskrene sudije.Bilo je divno,cak su me zvali i uciteljice :))a o brzini kapiranja stvari i koliko su se dobro snasli da i ne govorim.Neverovatno koliko su deca sposobna,otvorena i bez prepreka i barijera da upiju sve novo i da isprobaju.Ja sam iskreno odusevljena.Spremaju se za koji dan za Vaskrsnju izlozbu na kojoj ce da prodaju svoje rukotvorine,prisustvovacu tom vaznom dogadjaju,moram da vidim sta sam ih naucila :))Hvala uciteljici Aleksandri na ovom lepom gestu :)))























2 коментара:

  1. Imala je sestričina čime da se pohvali... Imaš jako zanimljive ideje i lepo je što si imala priliku da ih pokažeš i drugima, naročito deci! Verujem da će se sve rasprodati! :)

    ОдговориИзбриши
  2. I ja se nadam da ce izlozba da bude odlicna,uveliko svasta prave,pa ce od tih parica da kupe za skolu ono sto im nedostaje:)Hvala Jasna !

    ОдговориИзбриши