24. октобар 2013.

Makovi od papira

Poslednjih dana sam pravila ovaj aranzman,uzivam dok koristim ovu tehniku a i razultati su jako interesantni.Obradovala sam nasu Kaju sa ovim makovima :)Lepo smo se druzili kod nje na slavi.A ja sam konacno zavirila u mali deo njenog raja :)Ona zaista ima i nosi ogromnu lepotu i bogastvo u sebi pa je lako prenosi na sve ljude i oko sebe.
Uzivajte u ovim prelepim oktobarskim danima!





 

12 коментара:

  1. Predivno si ovo napravila.Jako mi se svidja.
    Lp, Sonja.

    ОдговориИзбриши
  2. Makovi su predivni! Nemaš pojma kako sam se obradovala kad sam ih videla. I ne samo ja, svi ukućani, a naročito ove dve moje male veštice. One su se skroz raspametile. Stvarno smo se divno družile tog dana, baš sam uživala. Mogu samo da ti zahvalim što si nam ulepšala slavlje svojim prisustvom i svojom divnom prirodom. Moram da ti kažem da si se Kisi mnogo svidela. Imaš pozdrave od nje :)

    ОдговориИзбриши
  3. Prelijepi makovi, drago mi je da su završili kod Kaje, tamo će biti u društvu s drugim lijepim kreacijama :)

    ОдговориИзбриши
  4. Šta ja još da dodam, kad su ljudi rekli sve? Makovi su prelepi a Kaja jeste diiiiiivna osoba. Iako je mirna i nenametljiva, nemoguće je da se ne primeti njena unutrašnja energija i lepota koju poseduje i kojom zrači.

    ОдговориИзбриши
  5. Ovo je prepreprekrasno! Obožavam makove :) Svaka čast, trebalo je truda i koncentracije i mirna ruka pretpostavljam za ovako nešto, zaista je prelijepo.

    ОдговориИзбриши
  6. Ovi su makovi toliko nežni da nemam reči,prelep rad!:)

    ОдговориИзбриши
  7. pa oni su trodimenzionalni! bravo, Bojana, super izgledaju!

    ОдговориИзбриши
  8. http://anirataktulubvalpovokbc.blogspot.com/ ovo je moja nova adresa :) Opet mi se nešto prikačilo pa sam morala malo promijeniti adresu....želim ti sve najbolje u novoj godini! Pozdrav

    ОдговориИзбриши
  9. Bojana, svrati na moj blog po nagradicu, pozdrav!

    ОдговориИзбриши